Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2014

Δωρεάν διαδικτυακά σεμινάρια για ειδικούς και γονείς!ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ;

Τα ikid Webinars είναι η πιο δημοφιλής σειρά διαδικτυακών σεμιναρίων στην Ελλάδα, καθώς σε αυτά συμμετέχουν εκατοντάδες άτομα από κάθε γωνιά της χώρας, αλλά και από το εξωτερικό. Άτομα που ενδιαφέρονται να διευρύνουν τις γνώσεις τους γύρω από την ανάπτυξη, την εκπαίδευση και την ψυχολογία του παιδιού, ενώ παράλληλα αλληλεπιδρούν μεταξύ τους. Πρόκειται για μια σειρά από Δωρεάν διαδικτυακά σεμινάρια που απευθύνονται σε γονείς, εκπαιδευτικούς και ειδικούς και αφορούν την ανάπτυξη και ψυχική υγεία του παιδιού.
Τα διαδικτυακά σεμινάρια πραγματοποιούνται από τους ειδικούς της ομάδας ikid και προσφέρονται εντελώς δωρεάν με την υποστήριξη χορηγών. H “ψηφιακή αίθουσα” σεμιναρίων έχει χωρητικότητα 1.000 θέσεων.
Στόχος είναι η δωρεάν πρόσβαση όλων, ανεξάρτητα από τον τόπο κατοικίας τους ή την ιδιότητά τους, σε υψηλής ποιότητας ενημέρωση από κατάλληλα καταρτισμένους και έμπειρους εισηγητές. 
Τα δωρεάν σεμινάρια έχουν διάρκεια περίπου 60 λεπτών το καθένα και μπορείτε να ενημερώνεστε είτε δίνοντας το μεηλ σας είτε παρακολουθώντας τα από το youtube.
Τα θέματα που αναπτύσσονται είναι σχετικά με Μαθησιακές Δυσκολίες, Ανάπτυξη λόγου, Αυτισμό κ.ά.
Πηγή: http://www.ikidcenters.com/webinars/#.UjtfLWRgaLO


***Ευχαριστώ θερμά τη φίλη μου και συνάδελφο Ξένια Δήμου που με ενημέρωσε για τα δωρεάν web σεμινάρια, καθώς και τον κ. Νικολόπουλο Δημήτρη από τα ikidcenters!!!

Ειρήνη  Γιαμούκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου