ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΜΕ ΥΛΙΚΑ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Στους παρακάτω συνδέσμους θα βρείτε υλικά λογοθεραπείας, χρήσιμα τόσο στην αξιολόγηση όσο και στη θεραπεία. Τεστ αξιολόγησης, βιβλία, κάρτες ανάκλησης, εργαλεία για τη μάσηση και την κατάποση και πολλά άλλα ενδιαφέροντα πράγματα.


Το Κ.Ε.ΣΠ. είναι το αποτέλεσμα μιας μακράς εξελικτικής πορείας στο χώρο της επιμόρφωσης - εκπαίδευσης των θεραπευτικών επαγγελμάτων, της Λογοθεραπείας, Εργοθεραπείας, Φυσιοθεραπείας κτλ. Πώληση αναλώσιμων υλικών και έκδοση βιβλίων αποκλειστικά και μόνο για τα θεραπευτικά επαγγέλματα.

Η εταιρία "γεννήθηκε" το 2012 από έμπειρους, νέους ανθρώπους στο χώρο των MEDICAL DEVICES. Σκοπός είναι να παρέχονται ολοκληρωμένες και αξιόπιστες λύσεις στους πελάτες, επαγγελματίες και ασθενείς.

Συνεργασία με μια σειρά από μεγάλες εταιρείες όπως η L.D.A., η Speechmark, η Winslow, η Bertoy, η Jegro, η Pearson, η Schubi, η Akros, η Gonge και η Pro-ed. Έτσι διαθέτουμε προς πώληση μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων που βοηθούν αποτελεσματικά το έργο ειδικοτήτων όπως λογοθεραπευτών, εργοθεραπευτών, κοινωνικών λειτουργών, ψυχολόγων, ειδικών παιδαγωγών, φυσιοθεραπευτών, παιδιάτρων και ψυχιάτρων.

Ο κατάλογος περιλαμβάνει περισσότερα από 240 προϊόντα χωρισμένα σε 22 διαφορετικές δραστηριότητες ανάπτυξης λόγου-ομιλίας. Ένα υλικό κατάλληλο για μικρά αλλά και μεγαλύτερα παιδιά με λιγότερες αλλά και περισσότερες δυσκολίες κατανόησης-χρήσης σε λεκτικό επίπεδο. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ Κ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ.

Η abc toys δραστηριοποιείται με επιτυχία στο χώρο της σχολικής και προσχολικής αγωγής εξοπλίζοντας Παιδικούς Σταθμούς, Νηπιαγωγεία, Σχολεία, Εκπαιδευτήρια,Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης, Κέντρα Λογοθεραπείας & Εργοθεραπείας, Ιδρύματα & Νοσοκομεία, ειδικούς παιδαγωγούς, παιδοψυχολόγους και Κέντρα Ενισχυτικής Διδασκαλίας σε όλη την Ελλάδα με εκπαιδευτικά βιβλία, εκπαιδευτικά και ψυχαγωγικά παιχνίδια υψηλής ποιότητας καθώς και παιδαγωγικό υλικό ιδιαίτερης μαθησιακής αξίας.

http://www.prasinipriza.com/
Εκπαιδευτικό υλικό νηπιαγωγείου, δημοτικού, γυμνασίου για ειδικούς παιδαγωγούς, λογοθεραπευτές, εκπαιδευτικούς, ψυχολόγους, σχολικούς συμβούλους, παιδιά με μαθησιακές  δυσκολίες / αυτισμό/ δυσλεξία/ διάσπαση προσοχής/ ελλειμματική προσοχή/ υπερκινητικότητα/ ΔΕΠΥ.

Η εταιρία ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΥΡΚΟΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ & ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ δραστηριοποιείται στο χώρο του εκπαιδευτικού υλικού από το 1983. Κατά τη διάρκεια αυτών των ετών έχουμε εξοπλίσει μεγάλο αριθμό παιδικών σταθμών και νηπιαγωγείων, με υλικό επιλεγμένο προσεκτικά και σύμφωνο με τη φιλοσοφία μας.

http://www.ikidcenters.com/online-shop
Μια ηλεκτρονική βιβλιοθήκη θεραπευτικού υλικού, από θεραπευτές - προς θεραπευτές. Στόχος είναι η παραγωγή πρωτότυπου υλικού χρήσιμο για το ξεκίνημα νέων θεραπευτών, αλλά και για τον εμπλουτισμό του υλικού που διαθέτουν ήδη, τα πιο έμπειρα στελέχη της επιστημονικής κοινότητας.


εάν γνωρίζετε και άλλα χρήσιμα site αφήστε σχόλιο

Ειρήνη Γιαμούκη
Λογοθεραπεύτρια

Σχόλια

  1. Καλησπέρα σας,

    Σκοπός της επικοινωνίας μας είναι η ενημέρωσή σας, σχετικά με την προσπάθεια της ομάδας μας να δημιουργήσει μια ηλεκτρονική βιβλιοθήκη θεραπευτικού υλικού, από θεραπευτές - προς θεραπευτές. Στόχος είναι η παραγωγή πρωτότυπου υλικού χρήσιμο για το ξεκίνημα νέων θεραπευτών, αλλά και για τον εμπλουτισμό του υλικού που διαθέτουν ήδη, τα πιο έμπειρα στελέχη της επιστημονικής κοινότητας.

    Τα χαρακτηριστικά που έπρεπε να λάβουμε υπόψιν μας πολλά. Θέλαμε να δημιουργήσουμε υλικό:

    πρακτικό, δομημένο σε μορφή φύλλων εργασίας για άμεση χρήση, όπως έχει υιοθετηθεί και στο εξωτερικό,
    με ευχάριστο γραφικό περιβάλλον που βοηθά την αποτελεσματικότητα της θεραπείας,
    με interactive λειτουργίες και δυναμικό περιεχόμενο (νέα μορφή eBook, που θα είναι διαθέσιμη σύντομα),
    διαβαθμισμένης δυσκολίας και χωρισμένο σε κατηγορίες για ειδικούς, εκπαιδευτικούς ή γονείς,
    φιλικό προς το περιβάλλον και ειδικά σχεδιασμένο για χρήση μέσω tablet,
    ολοκληρωμένο και αυτόνομο, με ποικιλία δραστηριοτήτων και διαθέσιμο δείγμα περιεχομένου,
    Τέλος να μπορεί να το αποκτήσει κάποιος χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες, γρήγορα και εύκολα με ένα κλικ.

    Και έτσι δημιουργήθηκε το ikid Bookstore. Δεκάδες ΝΕΑ eBooks "δουλεύονται" τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, έχοντας σαν γνώμονα τα παραπάνω χαρακτηριστικά. Θα είναι διαθέσιμα τους επόμενους μήνες, καλύπτοντας σταδιακά ένα μεγάλο εύρος αναγκών. Σε αυτήν την προσπάθεια συμμετέχουν ήδη πολλοί συνάδερφοι, θεραπευτές, εκπαιδευτικοί και ακαδημαϊκοί, οι οποίοι συνεργάζονται με την ομάδα συγγραφής και επιμέλειας για τη σταδιακή έκδοση του δικού τους εξαιρετικού υλικού, στη βιβλιοθήκη.

    Θα χαρούμε να κοινοποιήσετε και το ikid Bookstore στο άρθρο σας.
    http://www.ikidcenters.com/online-shop

    Με εκτίμηση,
    Δημήτρης Νικολόπουλος
    Υπεύθυνος ikid Bookstore

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. www.kleidas.gr Ένα εξειδικευμένο κατάστημα με μακροχρόνια πείρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις